Qui som i per què Coopdevs?

Coopdevs és un col·lectiu obert a qualsevol persona interessada amb diferents graus d’implicació, juntes sumem energies per aportar tecnologia a la economia social i solidària

L’element que ens uneix al voltant de Coopdevs és l’interès per millorar la societat a través de la tecnologia, els nostres valors s’emmarquen dins del cooperativisme obert el que significa que ens centrem a aportar valor no sols a clients o projectes en què participem sinó a un ecosistema de procomuns digitals molt més ampli.

Sempre cerquem la intercooperació perquè sabem que els projectes individuals solen tenir poca continuïtat, mitjançant acords entre cooperatives i altres entitats podem centrar-nos en projectes amb capacitat transformadora.

Equip cooperativa de treball

Eugeni Chafer

D’ençà que als anys noranta vaig viure el procés de digitalització del procés editorial des de dins d’una agència de comunicació la meva vida laboral sempre ha estat vinculada a ajudar a les organitzacions a digitalitzar processos organitzatius (interns) i comunicatius (externs) així com a formar en l’ús de tecnologies digitals sobretot al sistema educatiu.
D’altra banda, també des dels noranta he estat sempre vinculat a grups de consum agroecològic i a diferents entitats relacionades amb l’economia i la transformació social. Des de maig de 2020, gràcies a Coopdevs, puc enllaçar aquests dos àmbits i treballar perquè les tecnologies digitals ajudin a fer créixer el sector de l’economia social i solidària i l’impacte d’aquesta a la nostra societat.

Twitter · Linkedin

Pau Pérez

Enginyer en informàtica per l’UPC, des de ben jovenet he participat als moviments socials de la meva estimada Santa Coloma de Gramenet. La meva carrera professional es va encetar en el desenvolupament web i va evolucionar cap al desenvolupament d’aplicacions web complexes. Va ser en aquest context que em vaig unir amb altres companys de feina als inicis de Katuma i posteriorment fundar Coopdevs. Ha estat posteriorment que he entrat al món dels grups de consum compartint comandes amb el meu company Eugeni.

Twitter · Github

César López

Enginyer de telecomunicació per l’URJC de Madrid. Des de l’universitat vaig començar a participar en moviments solidaris (Enginyers Sense Fronteres, Cercles de Silenci). També em vaig interessar per el cooperativisme. He treballat amb Dabne S. Coop. Mad. i Gnoxys AC. aquí a Madrid i amb l’equip tècnic de Som Energia a Girona. En el àmbit tecnologic sóc desenvolupador Python – Odoo des de 2014

Gitlab · Github

Sergi Alonso

Em dedico al món web des de 2004, m’he especialitzat en comunicació, màrqueting i gestió de projectes digitals. Al 2009 el meu camí personal em va portar a abocar-me en el desenvolupament dels bancs de temps, vaig fundar l’associació ADBdT des d’on es va crear la plataforma TimeOverflow. Posteriorment vaig cofundar Coopdevs, des d’on aporto el meu granet de sorra perquè la tecnologia pugui potenciar més i més l’economia solidària.

Twitter · Linkedin · Github

Enrico Stano

Twitter · Gitlab · Github · Linkedin

Daniel Palomar

Enginyer en informàtica per la UPF. Des dels moviments socials estudiantils a Alacant, als moviments cooperativistes Barcelona, sempre he intentat moure’m en ambients de caràcter solidari. Des del començament vaig orientar la meva carrera al desenvolupament backend fins a gestió d’infraestructures i manteniment de sistemes distribuïts. Vaig realitzar el treball de fi de grau amb Coopdevs Associació ha estat un dels millors descobriments de la meva vida.

Twitter · Gitlab · Github · Linkedin

T’agrada el que veus?