Digitalitzeu la vostra organització

  Tots els vostres processos empresarials a un sol lloc, accessibles des del navegador, amb Odoo Community


  A Coopdevs estem especialitzades en solucions tecnològiques de programari lliure per a cooperatives i entitats de l'ESS. Oferim una àmplia gamma de serveis relacionats amb Odoo Community, l'ERP de codi obert més potent i flexible, que compta amb una gran comunitat al seu voltant.

  Bàsic


  40

  / mes
  Implantació inicial 3.000€
  • CRM Gestió d'oportunitats comercials
  • Pressupostos
  • Facturació / Factura electrònica
  • Comptabilitat / Comptabilitat analítica
  • Gestió de projectes
  • Control horari
  • Gestió treballadores i vacances

  Avançat

  70 

  / mes
  Implantació inicial a partir de 5.000€
  • Funcionalitats pla Bàsic incloses
  • Mòduls Odoo Community Association o altres de codi obert sense límitacions
  • Mòduls i característiques més sol·licitades:
   - Disseny de factures a mida
   - Control de stock
   - Gestió societària
   - Gestió de magatzem
   - Processos de fabricació
   - Punt de venda
   - E-commerce
   - Esdeveniments
   - E-learning
   - Marketing per correu-e
   - Gestió de flota

  Custom

    100

  / mes
  Implantació inicial segons complexitat
  • Equip de Coopdevs dedicat a partir de 20h/mes
  • Funcionalitats pla Bàsic/Avançat incloses
  • Alguns exemples:
   - Odoo de gestió multiempresa
   - Desenvolupament d'una Oficina Virtual
   - Integració amb altres plataformes
   - Gestió online de sol·licitud d'alta de serveis

  Les implantacions inclouen configuració de Odoo i formacions sobre l'ús de les diferents funcionalitats. Un cop acabada la fase d'implantació es passa a fase suport, tenint en compte que les hores de suport tenen un cost de 70€/h i es facturen mensualment.

  És possible afegir una quota mensual de 90€/mes que inclou 1h de suport al mes i migracions de versió d'Odoo incloses (sols pels plans Bàsic i Avançat) altrament les migracions de versió d'Odoo es pressupostaran a part, cada dos-tres anys serà necessària una actualització de versió d'Odoo.

  T'ensenyem a importar dades a Odoo, però els preus d'implantació no inclouen importació de dades històriques
  .

  Implantacions

  Ens encarreguem de la instal·lació i configuració completa d'Odoo Community per a la vostra empresa. Ens assegurem que totes les funcionalitats necessàries estiguin disponibles i funcionin correctament, adaptant la solució a les vostres necessitats específiques.

  Migracions de versió d'Odoo

  Si ja utilitzeu Odoo i necessiteu actualitzar a una nova versió, us ajudem a migrar les vostres dades i personalitzacions. Minimitzant el temps d'inactivitat i assegurant que la vostra organització continua funcionant sense interrupcions.

  Formacions

  Oferim formacions personalitzades perquè el vostre equip pugui treure el màxim partit d'Odoo Community. Les nostres sessions de formació cobreixen des dels aspectes més bàsics fins a funcionalitats avançades, assegurant que totes les usuàries tinguin el coneixement necessari per treballar eficientment amb el sistema.

  Consultoria


  El nostre equip està disponible per assessorar-vos sobre com optimitzar els vostres processos empresarials amb Odoo Community. Analitzem les vostres necessitats i us proposem les millors solucions per millorar la vostra gestió empresarial.

  Desenvolupament a mida

  Desenvolupem a mida per adaptar Odoo Community a les vostres necessitats específiques. Ja sigui creant nous mòduls, personalitzant funcionalitats existents o integrant Odoo amb altres aplicacions, el nostre equip de desenvolupadores està preparat per oferir-vos solucions personalitzades.

  Canvis de proveïdores

  Tant si vols canviar de Coopdevs a un altra proveïdora com portar el teu Odoo a Coopdevs estem preparades per facilitar el procés.

  Coopdevs gestiona la seva pròpia infraestructura de servidors. També és possible dur a terme tasques d'instal·lació i actualitzacions d'Odoo a servidors de tercers.

  Confien en nosaltres

  No cerquis proveïdora, has trobat una sòcia tecnològica

  Formem part