Serveis

Els nostres serveis s’adapten a les dos grans necessitats de les organitzacions de l’Economia Social i Solidària.

Processos empresarials


Us ajudem a analitzar la vostra situació actual i implementar millores tecnològiques amb un impacte directe en els resultats empresarials. Tenint en compte les dades que genera la vostra activitat i els vostres objectius estratègics us acompanyem a realitzar millores de processos empresarials mitjançant tecnologia de codi obert

La tecnologia ajuda a reduir el temps que heu de dedicar a tasques de gestió i repetitives, permetent que us focalitzeu en activitats de valor per a enriquir l’economia social i solidària.

Ens especialitzem en:

Cooperatives de consumidors:

 • Telecomunicacions
 • Mobilitat sostenible
 • Energia
 • Supermercats Cooperatius

Fes un cop d’ull al Ecosistema IT Cooperatiu i a IT4SocialEconomy

Altres tipus de cooperatives i entitats de l’ESS

 • Per a qualsevol cooperativa a través de Processos.org juntament amb Facto Cooperativa oferim una amplia gamma de solucions per digitalitzar i millorar els vostres processos empresarials.

Alguns exemples de cooperatives amb que col·laborem:

Reunió de l’equip de processos.org

Transició Digital


Sou una entitat de l’economia social i solidària i voleu desenvolupar una plataforma digital? Teniu almenys un problema: recursos econòmics força limitats. Us proposem una solució: apostar per sistemes de programari lliure per posar a prova la vostra idea.

Us acompanyem en el camí per fer realitat el vostre projecte digital acompanyant-vos en tots els àmbits necessaris per prendre les millors decisions tecnològiques i de producte. Els requisits tecnològics s’han d’ajustar a les necessitats actuals tenint en compte diferents escenaris futurs.

Som “open by default”. Desenvolupar software lliure, realitzar documentació en obert, replicar models i participar activament en les comunitats entorn la tecnologia és la nostra passió. Tenim àmplia experiència en la creació, participació i dinamització de comunitats Open Source.

Alguns exemples de projectes amb que col·laborem:

 • Cercles.Coop Plataforma Decidim adaptada a les necessitats de la governança digital de les cooperatives, impulsada per CoopCat.
 • Lazona.coop Mercat digital de productes i serveis de proximitat, sostenibles i respectuosos amb el medi ambient i les persones, promogut per Opcions
 • Katuma i Open Food Network: Plataforma cooperativa que facilita el consum agroecològic.
 • TimeOverflow: Plataforma de gestió de Bancs de Temps. Col·laborem amb la ADBdT en el seu desenvolupament i manteniment des de la seva creació.
 • Donalo.org: Plataforma de reutilització de material empresarial.
 • TeiximCures: Plataforma per potenciar les xarxes de suport mutu impulsada per Coòpolis.
Open Food Network 2018 global gathering