Serveis

Els nostres serveis s’adapten a les necessitats de les organitzacions de l’Economia Social i Solidària.

Processos empresarials


Us ajudem a analitzar la vostra situació actual i implementar millores tecnològiques amb un impacte directe en els resultats empresarials. Tenint en compte les dades que genera la vostra activitat i els vostres objectius estratègics us acompanyem a realitzar millores de processos empresarials mitjançant tecnologia de codi obert

La tecnologia ajuda a reduir el temps que heu de dedicar a tasques de gestió i repetitives, permetent que us focalitzeu en activitats de valor per a enriquir l’economia social i solidària.

Ens especialitzem en:

Cooperatives de consumidors:

  • Telecomunicacions
  • Mobilitat sostenible
  • Energia
  • Supermercats Cooperatius

Altres cooperatives i entitats de l’ESS

A través de Processos.org juntament amb Facto Cooperativa oferim una amplia gamma de solucions per millorar els vostres processos empresarials

Alguns exemples de cooperatives amb que col·laborem:

Reunió de l’equip de processos.org

Desenvolupament


Si sou una entitat de l’economia social i solidària i necessiteu desenvolupar una plataforma digital de ben segur teniu un problema: recursos econòmics força limitats. Us proposem una solució: apostar per sistemes de programari lliure amb una comunitat activa al voltant.

Som “open by default”. Desenvolupar software lliure, realitzar documentació en obert i participar activament en la comunitat que envolta el software és la nostra passió. Tenim amplia experiència en la creació, participació i dinamització de comunitats Open Source.

Ens especialitzem en:

  • Marketplaces: compra/venda de productes i/o serveis.
  • Governança Cooperativa: participació democràtica dins de les cooperatives.

Alguns exemples de projectes amb que col·laborem:

Open Food Network 2018 global gathering